dilluns, 5 d’agost del 2013

Exposició Feina, l'altre Festa Major


Una col·lecció de 24 retrats de festers de Gràcia, en el seu treball habitual alhora d'elaborar o construir les diferents peces que configuren un guarniment. És també un homenatge a totes aquestes persones anònimes i generoses que ofereixen part del seu temps a la societat.
L'exposició esta estructurada barrejant les dones i els homes a partir de la persona de més edat fins a la més jove, amb la intenció que el visitant vagi fonent mentalment les imatges i generi un encadenat, que li permeti veure en aquest curt espai de temps com es rejovenixen els protagonistes de la festa tot buscant el relleu generacional.

Districte de Gràcia del 26 de juliol al 31 d’agost.


Itinerari: Festa Major de Gràcia 2013



Per segon any hem organitzat una sortida cultural i festiva per conèixer a fons la Festa Major de la Vila de Gràcia.
Començarem  fent una visita a la nova seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, a l’Espai Albert, carrer Alzina 9.
Recorrerem les places i carrers guarnits fent una detallada exposició tant del tema triat per  aquest any com d’altres aspectes com materials utilitzats, trajectòria del carrer tant en guarnits com en guardons etc…parlarem amb la gent del carrer que ens explicaran la il·lusió amb la que viuen aquests dies.
Finalitzarem la nostra ruta a la Plaça de la Vila i visitarem l’Ajuntament on ens esperen els professionals de RÀDIO GRÀCIA amb els micròfons oberts especialment per nosaltres, tindrem oportunitat de parlar de tot el que hem vist i de donar la nostra opinió de quin es el millor carrer d’any.
Ah!  I a la Tortuga faran una Galeria d'imatges amb tots els participants a les rutes. Cada dia faran una foto, i en acabada la Festa Major les publicaran totes!!
Sortides del 16 a 20 d’Agost de 2013
Punt de Trobada: Espai Albert Musons. Carrer de l'Alzina, 9. Gràcia.
Hora de Trobada: 11,30 hores
Visita guiada de dues hores aproximadament i assistència en directe a Radio Gràcia al finalitzar la ruta.
Preu especial: 9 € per persona adulta, socis del Taller 50% descompte, nens gratuït.
Places limitades - Demanem que al apuntar-se especifiqueu quin dia es el que heu triat.
Preguem calçat còmode
Organitza: TALLER D’HISTÒRIA DE GRÀCIA CENTRE D’ESTUDIS