divendres, 18 de novembre de 2011

Tertúlia: Gastronomia, festes i tradicions a Catalunya

   
Tertúlia: Gastronomia, festes i tradicions a Catalunya
      
A càrrec de de Jordi-Joan Alsina,
cansalader-xarcuter, promotor cultural i comunicador
          
La gastronomia i les festes tradicionals tenen moltes coses en comú. És un binimi que acompanya les persones al llarg de l'any. De fet, moltes festes no tindrien sentit sense la gastronomia i a l'inrevés. Malgrat que una part de la gastronomia ha perdut pes darrerament en algunes festivitats, en altres s'ha reforçat. Ara, a portes de la celebració del Nadal, una de les festivitats on més s'entrellacen les dues coses, us proposem descobrir quelcom més de tot plegat.
     
Dijous 24 de novembre de 2011, a les 20 hores
Fundació Festa Major de Gràcia - Igualada, 10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada