dijous, 3 de novembre del 2011

Comunicació del Taller d’Història sobre la premsa de barris al congrés 1960-1980. Transicions i Canvis a les Terres de Parla Catalana

Joan Àngel Frigola, president del Taller presenta la comunicació: Els canvis en els models de comunicació: L’aparició de la premsa local als barris de Barcelona. La revista Carrer Gran de Gràcia com a model.

 
 Ja és tot a punt per a la celebració del VIII Congrés de la CCEPC. 1960-1980. Transicions i Canvis a les Terres de Parla Catalana, que es realitzarà els dies 10, 11 i 12 de novembre de 2011 a Barcelona i Cornellà de Llobregat.



Segons dades de la organització, hores d’ara hi ha més de 30 comunicacions repartides en el diferents àmbits temàtics del congrés, amb una gran varietat temàtica i territorial. Una d’aquestes comunicacions és la que presenta Joan Àngel Frigola, president del Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis, amb el títol Els canvis en els models de comunicació: L’aparició de la premsa local als barris de Barcelona. La revista Carrer Gran de Gràcia com a model.

Primera portada de Carrer Gran
El Congrés comença el dia 10 de novembre amb la sessió inaugural al Museu d’Història de Catalunya (pl. Pau Vila, 3. Barcelona) i es desenvoluparà el dies 11 i 12 al Citilab de Cornellà de Llobregat (pl. Can Suris s/n. Cornellà de Llobregat).

Està organitzat en tres àmbits: Ideologia, cultura i identitats; Moviments socials i Associacionisme i sociabilitat. La comunicació de Joan Àngel Frigola està inclosa en el primer àmbit.



Si voleu assistir al congrés com a oients, amb dret al certificat d’assistència, la documentació i la posterior publicació de les actes, us podeu inscriure fins al mateix dia a través del següent enllaç: www.sre.urv.cat/irmu/ccepc/inscripcio.php

Si només us interessa assistir a alguna de les sessions o conferències, ho podeu fer de forma gratuïta.

Podeu consultar el programa sencer a www.ccepc.org i a www.irmu.org

Aquesta comunicació servirà de base per a una de les tertúlies que el Taller d'Història organitza cada mes a la seu de la Fundacio Festa Major de Gràcia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada